Workshop videocontent – zo sluit dit aan bij jouw campagne

Event Marketing
Gepubliceerd op 15 juli 2024

Videocontent is hot! Op social media worden video’s het meest door het algoritme aan gebruikers laten zien. Ideaal om jouw bibliotheek op de kaart te zetten dus! Maar hoe begin je hier aan? In deze workshop ga je met videocontent aan de slag en ga je naar huis met een video die je tijdens een campagne in kan zetten.

Datum:
10 september 2023
Tijd:
10:00 – 15:30
Locatie:
Noord-Holland, specifieke locatie volgt nog
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies, overige organisaties betalen € 37,50.
Aantal deelnemers:
Maximaal 30 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 3 september

Programma

Tijdens deze workshop gaan we zowel praktisch als theoretisch in de slag. We starten de dag met een stukje strategie. Welk doel wil je met jouw videocontent bereiken en hoe past dit binnen de rest van jouw strategie? Daarna zoomen we in op videocontent. Van een expert buiten het werkveld leer je alle ins en outs. Wat werkt wel en wat werkt niet?
Vervolgens gaan we praktisch aan de slag! Je kiest een campagne uit die voor jou van belang is (bijvoorbeeld de Kinderboekenweek, Heel Nederland Leest of de ‘Ontdek wat je allemaal kan’-landelijke campagne). Aan het eind van de dag heb jij een kant-en-klare video om tijdens de campagneperiode te gebruiken én 1001 ideeën om verder zelf aan de slag te gaan.

Voor wie?

Deze workshop is bedoelt voor Marketeers uit Noord- en Zuid-Holland en Marketeers van overige bibliotheekorganisaties.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 3 september 2024. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 37,50. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 37,50 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten.