Leergang Programmeren in de bibliotheek
Programma maken in de bibliotheek is een vak waarvoor specifieke kennis en vaardigheden nodig zijn. In september 2024 start Bibliotheekcampus met de vijfde editie van de ‘Leergang Programmeren in de Bibliotheek’. De leergang duurt 10 dagen, van september 2024-juni 2025.
** Vanwege grote belangstelling zit de leergang 2024 – 2025 vol. Als je nog interesse hebt, nodigen we je graag uit je aan te melden voor de wachtlijst via het formulier. Mocht er een plekje vrijkomen, dan nemen we contact met je op.
- Datum:
- 17 september 2024
- Tijd:
- 09:30 – 17:00
- Locatie:
- Nader te bepalen
- Kosten:
- Voor deze leergang zijn de kosten € 2.250,– per deelnemer (NH en ZH 50% korting)
- Aantal deelnemers:
- 10-16
- Deadline:
- Inschrijven vóór 26 augustus
- E-mailadres:
- evenementen@probiblio.nl
Het programma is gericht op het vergroten van inhoudelijke, creatieve, zakelijke en communicatieve competenties van de programmamaker. In het traject wordt inhoudelijke inspiratie nadrukkelijk in verbinding gebracht met persoonlijke drijfveren en de eigen werkpraktijk.
Voor wie?
Deze leergang is ontwikkeld voor beginnende programmamakers of programmamakers die zoeken naar meer handvaten voor hun werk. Programmamakers uit heel Nederland zijn welkom. Afhankelijk van de aanmeldingen zoeken we naar een geschikte locatie in het land.
Investering
Programma
In de leergang werken de deelnemers aan hun competenties als programmamaker. De dagen zijn een mix tussen inspirerende sprekers en praktijk (intervisie, speeddates en meet-ups met andere culturele programmamakers). Ook is er op een aantal dagen ruimte om collega’s uit de eigen organisaties mee te nemen, omdat interne samenwerking cruciaal is voor het realiseren van programma’s.
Investering
Inschrijven is mogelijk via de Bibliotheekcampus tot 26 augustus 2024. Deelnemers van bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland ontvangen 50% korting.
Meer informatie
Inhoudelijke informatie: Laurie de Zwart, Adviseur, tel 06 24 46 36 65.
Vragen over plaatsing, deelname en overige praktische zaken: Team Rijnbrink Campus